Novosti

Uspešna saradnja

"PREMIL" D.O.O. osnovan je 1995. godine, bavi se proizvodnjom hrane za kućne ljubimce - pse i mačke. Naši kupci su iskreni ljubitelji životinja koji za svoje ljubimce biraju isključivo najbolje. Ponosni smo što naše proizvode koriste vrhunski profesionalni odgajivaci pasa koji sa svojim ljubimcima pobedjuju na mnogobrojnim domaćim i inostranim kinološkim manifestacijama.

INVESTICIONIM PROJEKTIMA KOJI SU FINANSIRANI OD STRANE FONDA ZA RAZVOJ REPUBLIKE SRBIJE I MINISTARSTVA PRIVREDE, NABAVLjENA JE I INSTALIRANA PROIZVODNA I TANSPORTNA OPREMA I ULOŽENO U TRAJNA OBRTNA SREDSTVA U CILjU PROŠIRENjA KAPACITETA USLED POVEĆANE TRAŽNjE U INOSTRANSTVU, POSEBNO NA TRŽIŠTIMA EU.

Već nekoliko godina, u našem asortimanu pored sopstvenog brenda, nalaze se i PL proizvodi koje radimo za najpoznatije, veoma uspešne kompanije.

Provereni i kvalitetom dokazani proizvodi, od Jula 2012. godine rade se u novoj fabrici u Kovinu, na novoj, najsavremenijoj opremi. Premil u stalnom radnom odnosu ima 80 radnika.

Od svog nastanka Premil je bio svestan da se pozicija na tržištu stiče samo ozbiljnim radom i kvalitetnim proizvodima, te se zato i danas oslanja na proverene dugogodišnje dobavljace, najkvalitetnije sirovine i isključivo prirodne sastojke. Medju prvima u (ovoj oblasti) smo završili postupak uvoženja standarda ISO 9001 i HACCP, te se sertifikovali od strane Quality Austria još 2008. godine.

Tokom svih ovih godina najveća pažnja posvećena je kvalitetu proizvoda na čemu radi tim sastavljen od vrhunskih tehnologa, veterinara i odgajivaca. Stekli smo neophodno poštovanje kupaca koje je omogućilo opstanak i širenje prodajne mreže na tržištima gde su zastupljeni svi svetski poznati i priznati proizvođači.

Permanentnim investiranjem u proces proizvodnje i razvoj tržišta Preduzeće izrasta u regionalnog lidera u proizvodnji hrane za kucne ljubimce.

Strateška orjentacija ka razvoju visokokvalitetnih proizvoda uz povećanje produktivnosti, a samim tim i konkurentnosti u cilju zadržavanja postojećeg i osvajanja novih tržišta, nalagalo je u 2017. godini dodatne investicije u proces proizvodnje i proširenje kapaciteta.

 

jastuci smrtovnice osmrtnice
spam telefonnummern bahis siteleri

POZOVITE NAS

011 2620 420

POSETITE NAS

Bulevar Nemanjića 14a, 18105 Niš

Knez Mihailova 14, 11000 Beograd

PIŠITE NAM

office@fondzarazvoj.rs