O nama

Danom početka rada Fonda za razvoj Republike Srbije, prestaju sa radom Republički fond za razvoj i prestruktuiranje privrede, Republički fond za podsticanje bržeg razvoja privredno nedovoljno razvijenih područja, Fond za podsticanje razvoja SAP Kosova u cilju zaustavljanja iseljavanja i povratak Srba i Crnogoraca na Kosovo, Fond za podsticanje bržeg razvoja privredno nedovoljno razvijenih opština SAP Kosova, Pokrajinski fond za podsticanje bržeg razvoja privredno nedovoljno razvijenih područja u SAP Vojvodini i Pokrajinski fond za razvoj privrede u SAP Vojvodini. Fond za razvoj predstavlja jednu od najstarijih institucija Republike Srbije koja poseduje višedecenijsko iskustvo saradnje sa privredom.

Fond za razvoj Republike Srbije, od svog osnivanja 15. aprila 1992. godine, svoju aktivnost je usmerio na podsticanje poslovanja pravnih lica i preduzetnika u Republici Srbiji.

Prioriteti poslovanja su podsticanje ravnomernog regionalnog razvoja, uključujući i razvoj nedovoljno razvijenih područja, podsticanje konkurentnosti i likvidnosti privrede Republike Srbije, podsticanje zapošljavanja, kao i podsticanje proizvodnje robe namenjene izvozu.

Misija Fonda je da bude pouzdan partner srpske privrede, da doprinese njenom rastu i razvoju, sa ciljem održivog i ravnomernog razvoja svih krajeva Republike Srbije.

Svoj uspeh ne merimo ostvarenom dobiti, već ostvarenom dobrobiti za društevenu zajednicu, kojoj i sami pripadamo. Za nas su uspeh realizacija projekata naših klijenata, opstanak naših start up kompanija, oni koji su našli posao zahvaljujući našoj podršci, uspeh naših klijenata na inostranim tržištima.

Sedište Fonda za razvoj je u Nišu, dok je u Beogradu smeštena filijala. Fond može imati filijale i u drugim gradovima, o čemu odluku donosi Upravni odbor.

jastuci smrtovnice osmrtnice
spam telefonnummern bahis siteleri

POZOVITE NAS

018 4150 200

011 2621 887

POSETITE NAS

Bulevar Nemanjića 14a, 18105 Niš

Knez Mihailova 14, 11000 Beograd

PIŠITE NAM

office@fondzarazvoj.rs