Новости

Успешна сарадња

"ПРЕМИЛ" Д.О.О. основан је 1995. године, бави се производњом хране за кућне љубимце - псе и мачке. Наши купци су искрени љубитељи животиња који за своје љубимце бирају искључиво најбоље. Поносни смо што наше производе користе врхунски професионални одгајиваци паса који са својим љубимцима победјују на многобројним домаћим и иностраним кинолошким манифестацијама.

ИНВЕСТИЦИОНИМ ПРОЈЕКТИМА КОЈИ СУ ФИНАНСИРАНИ ОД СТРАНЕ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ, НАБАВЉЕНА ЈЕ И ИНСТАЛИРАНА ПРОИЗВОДНА И ТАНСПОРТНА ОПРЕМА И УЛОЖЕНО У ТРАЈНА ОБРТНА СРЕДСТВА У ЦИЉУ ПРОШИРЕЊА КАПАЦИТЕТА УСЛЕД ПОВЕЋАНЕ ТРАЖЊЕ У ИНОСТРАНСТВУ, ПОСЕБНО НА ТРЖИШТИМА ЕУ.

Већ неколико година, у нашем асортиману поред сопственог бренда, налазе се и ПЛ производи које радимо за најпознатије, веома успешне компаније.

Проверени и квалитетом доказани производи, од Јула 2012. године раде се у новој фабрици у Ковину, на новој, најсавременијој опреми. Премил у сталном радном односу има 80 радника.

Од свог настанка Премил је био свестан да се позиција на тржишту стиче само озбиљним радом и квалитетним производима, те се зато и данас ослања на проверене дугогодишње добављаце, најквалитетније сировине и искључиво природне састојке. Медју првима у (овој области) смо завршили поступак увожења стандарда ИСО 9001 и ХАЦЦП, те се сертификовали од стране Qуалитy Аустриа још 2008. године.

Током свих ових година највећа пажња посвећена је квалитету производа на чему ради тим састављен од врхунских технолога, ветеринара и одгајиваца. Стекли смо неопходно поштовање купаца које је омогућило опстанак и ширење продајне мреже на тржиштима где су заступљени сви светски познати и признати произвођачи.

Перманентним инвестирањем у процес производње и развој тржишта Предузеће израста у регионалног лидера у производњи хране за куцне љубимце.

Стратешка орјентација ка развоју висококвалитетних производа уз повећање продуктивности, а самим тим и конкурентности у циљу задржавања постојећег и освајања нових тржишта, налагало је у 2017. години додатне инвестиције у процес производње и проширење капацитета.

 

jastuci smrtovnice osmrtnice
spam telefonnummern bahis siteleri

POZOVITE NAS

011 2620 420

POSETITE NAS

Bulevar Nemanjića 14a, 18105 Niš

Knez Mihailova 14, 11000 Beograd

PIŠITE NAM

office@fondzarazvoj.rs