Новости

Успешан START UP пројекат

"Мој Рецепт" вам са својим асортиманом пружа могућност да са осмехом на лицу започнете сваки ваш дан. Савршенство наших производа крије се у ручној изради и пажљиво бираним састојцима, који нашем пециву дају најфинији укус, препознатљив мирис и чине га идеалним избором за вас, вашу породицу и пријатеље.

"МОЈ РЕЦЕПТ" ДОО ЈЕ МЛАДА ФИРМА КОЈА ПОСТОЈИ ОД 2016 ГОДИНЕ. ОТВОРЕНА ЈЕ УЗ ПОМОЋ СРЕДСТАВА ДОБИЈЕНИХ ЗА START UP КРЕДИТЕ, ОД ФОНДА ЗА РАЗВОЈ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ, СА КОЈИМА СМО КУПИЛИ ОПРЕМУ НЕОПХОДНУ ЗА ПОКРЕТАЊЕ ПРОИЗВОДЊЕ.

Фирму чине људи који су у овом послу преко петнаест година, као и млади креативни људи жељни доказивања и усавршавања. Тренутно запошљавамо пет радника, а у плану нам је да запослимо још пет.

"Мој Рецепт" доо, је фирма која се бави производњом и дистрибуцијом смрзнутог пецива. Иако поседујемо изузетно разноврстан асортиман производа, константно тежимо ка иновацијама и проширењу истог, стављајући акценат на квалитет производа и потребе клијената.

Све наведено је довело до тога да за кратко време придобијемо велики број клијената по целој Србији и да се добро позиционирамо на нашем тржишту.

Доказ за то представља велики број како државних, тако и приватних предузећа и хотела са којима имамо успостављену успрешну сарадњу.

www.moj-recept.rs

jastuci smrtovnice osmrtnice
spam telefonnummern bahis siteleri

POZOVITE NAS

011 2620 420

POSETITE NAS

Bulevar Nemanjića 14a, 18105 Niš

Knez Mihailova 14, 11000 Beograd

PIŠITE NAM

office@fondzarazvoj.rs