Новости

Успешна сарадња

"ПРЕМИЛ" Д.О.О. основан је 1995. године, бави се производњом хране за кућне љубимце - псе и мачке. Наши купци су искрени љубитељи животиња који за своје љубимце бирају искључиво најбоље. Поносни смо што наше производе користе врхунски професионални одгајиваци паса који са својим љубимцима победјују на многобројним домаћим и иностраним кинолошким манифестацијама.

ИНВЕСТИЦИОНИМ ПРОЈЕКТИМА КОЈИ СУ ФИНАНСИРАНИ ОД СТРАНЕ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ И МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ, НАБАВЉЕНА ЈЕ И ИНСТАЛИРАНА ПРОИЗВОДНА И ТАНСПОРТНА ОПРЕМА И УЛОЖЕНО У ТРАЈНА ОБРТНА СРЕДСТВА У ЦИЉУ ПРОШИРЕЊА КАПАЦИТЕТА УСЛЕД ПОВЕЋАНЕ ТРАЖЊЕ У ИНОСТРАНСТВУ, ПОСЕБНО НА ТРЖИШТИМА ЕУ.

Већ неколико година, у нашем асортиману поред сопственог бренда, налазе се и ПЛ производи које радимо за најпознатије, веома успешне компаније.

Проверени и квалитетом доказани производи, од Јула 2012. године раде се у новој фабрици у Ковину, на новој, најсавременијој опреми. Премил у сталном радном односу има 80 радника.

Од свог настанка Премил је био свестан да се позиција на тржишту стиче само озбиљним радом и квалитетним производима, те се зато и данас ослања на проверене дугогодишње добављаце, најквалитетније сировине и искључиво природне састојке. Медју првима у (овој области) смо завршили поступак увожења стандарда ИСО 9001 и ХАЦЦП, те се сертификовали од стране Qуалитy Аустриа још 2008. године.

Током свих ових година највећа пажња посвећена је квалитету производа на чему ради тим састављен од врхунских технолога, ветеринара и одгајиваца. Стекли смо неопходно поштовање купаца које је омогућило опстанак и ширење продајне мреже на тржиштима где су заступљени сви светски познати и признати произвођачи.

Перманентним инвестирањем у процес производње и развој тржишта Предузеће израста у регионалног лидера у производњи хране за куцне љубимце.

Стратешка орјентација ка развоју висококвалитетних производа уз повећање продуктивности, а самим тим и конкурентности у циљу задржавања постојећег и освајања нових тржишта, налагало је у 2017. години додатне инвестиције у процес производње и проширење капацитета.

 

ПОЗОВИТЕ НАС

018 4150 200

011 2621 887

ПОСЕТИТЕ НАС

Булевар Немањића 14а, 18105 Ниш

Кнез Михаилова 14, 11000 Београд

ПИШИТЕ НАМ

office@fondzarazvoj.rs

2017. Сва права задржана. Фонд за развој Републике Србије. Дизајн Creative Web