Новости

Успешан START UP пројекат

"Мој Рецепт" вам са својим асортиманом пружа могућност да са осмехом на лицу започнете сваки ваш дан. Савршенство наших производа крије се у ручној изради и пажљиво бираним састојцима, који нашем пециву дају најфинији укус, препознатљив мирис и чине га идеалним избором за вас, вашу породицу и пријатеље.

"МОЈ РЕЦЕПТ" ДОО ЈЕ МЛАДА ФИРМА КОЈА ПОСТОЈИ ОД 2016 ГОДИНЕ. ОТВОРЕНА ЈЕ УЗ ПОМОЋ СРЕДСТАВА ДОБИЈЕНИХ ЗА START UP КРЕДИТЕ, ОД ФОНДА ЗА РАЗВОЈ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, СА КОЈИМА СМО КУПИЛИ ОПРЕМУ НЕОПХОДНУ ЗА ПОКРЕТАЊЕ ПРОИЗВОДЊЕ.

Фирму чине људи који су у овом послу преко петнаест година, као и млади креативни људи жељни доказивања и усавршавања. Тренутно запошљавамо пет радника, а у плану нам је да запослимо још пет.

"Мој Рецепт" доо, је фирма која се бави производњом и дистрибуцијом смрзнутог пецива. Иако поседујемо изузетно разноврстан асортиман производа, константно тежимо ка иновацијама и проширењу истог, стављајући акценат на квалитет производа и потребе клијената.

Све наведено је довело до тога да за кратко време придобијемо велики број клијената по целој Србији и да се добро позиционирамо на нашем тржишту.

Доказ за то представља велики број како државних, тако и приватних предузећа и хотела са којима имамо успостављену успрешну сарадњу.

www.moj-recept.rs

ПОЗОВИТЕ НАС

018 4150 200

011 2621 887

ПОСЕТИТЕ НАС

Булевар Немањића 14а, 18105 Ниш

Кнез Михаилова 14, 11000 Београд

ПИШИТЕ НАМ

office@fondzarazvoj.gov.rs

2017. Сва права задржана. Фонд за развој Републике Србије. Дизајн Creative Web