О нама

Даном почетка рада Фонда за развој Републике Србије, престају са радом Републички фонд за развој и преструктуирање привреде, Републички фонд за подстицање бржег развоја привредно недовољно развијених подручја, Фонд за подстицање развоја САП Косова у циљу заустављања исељавања и повратак Срба и Црногораца на Косово, Фонд за подстицање бржег развоја привредно недовољно развијених општина САП Косова, Покрајински фонд за подстицање бржег развоја привредно недовољно развијених подручја у САП Војводини и Покрајински фонд за развој привреде у САП Војводини. Фонд за развој представља једну од најстаријих институција Републике Србије која поседује вишедеценијско искуство сарадње са привредом.

Фонд за развој Републике Србије, од свог оснивања 15. априла 1992. године, своју активност је усмерио на подстицањe пословања правних лица и предузетника у Републици Србији.

Приоритети пословања су подстицањe равномерног регионалног развоја, укључујући и развој недовољно развијених подручја, подстицањe конкурентности и ликвидности привреде Републике Србије, подстицањe запошљавања, као и подстицање производње робе намењене извозу.

Мисија Фонда је да буде поуздан партнер српске привреде, да допринесе њеном расту и развоју, са циљем одрживог и равномерног развоја свих крајева Републике Србије.

Свој успех не меримо оствареном добити, већ оствареном добробити за друштевену заједницу, којој и сами припадамо. За нас су успех реализација пројеката наших клијената, опстанак наших start up компанија, они који су нашли посао захваљујући нашој подршци, успех наших клијената на иностраним тржиштима.

Седиште Фонда за развој је у Нишу, док је у Београду смештена филијала. Фонд може имати филијале и у другим градовима, о чему одлуку доноси Управни одбор.

jastuci smrtovnice osmrtnice
spam telefonnummern bahis siteleri

POZOVITE NAS

011 2620 420

POSETITE NAS

Bulevar Nemanjića 14a, 18105 Niš

Knez Mihailova 14, 11000 Beograd

PIŠITE NAM

office@fondzarazvoj.rs